Förbättrad fordonsägare

Den nya "Ägarefunktionen" ger en tydligare översikt av ett fordons ägarhistorik med förbättrad design, färgkodade ikoner och kartöversikt för enklare koll på bilens bakgrund.

Ny Biluppgifter har en uppdaterad version av ägarhistoriken, och vi är glada att presentera ett helt nytt utseende som gör det enklare att få en komplett översikt över ägarhistoriken för ett fordon.

En Mer Informativ Översikt

Den nya "Ägare"-funktionen ger en detaljerad och visuellt tydlig översikt av ett fordons ägarhistorik. Vi har nu lagt till fler detaljer kring varje ägarbyte, inklusive vem som har ägt bilen, hur länge, och vilken typ av ägare det har varit (t.ex. bilhandlare, privatperson, eller finans-/leasingbolag). Detta gör det enkelt att förstå fordonets bakgrund och användningshistorik.

Nytt Utseende

Med det uppdaterade utseendet får du en mer strukturerad och lättnavigerad vy av ägarinformationen. Funktionen inkluderar nu:

  • Färgkodade ikoner: Varje typ av ägare, såsom bilhandlare, privatperson och finansbolag, har sin egen ikon med tillhörande färg. Detta ger en snabb översikt av fordonets ägarhistorik och gör det lättare att identifiera olika ägare på ett ögonblick.

  • Karta med placeringar: I den nya designen visas även en karta med geografisk information om var fordonet har befunnit sig under sin ägarhistorik. Detta ger dig en snabb inblick i om bilen främst har varit i en specifik del av landet eller har bytt plats ofta.

  • Datum för ägarbyte: Tydliga datum visas bredvid varje ägare för att visa exakt när ägarbyten har skett. Detta ger en tydligare bild av fordonets tidigare användning och om det har varit i olika ägares händer under korta eller längre perioder.

Fördjupad Information
Vi har nu också inkluderat information om den faktiska brukaren av fordonet. Du kan till exempel se om bilen huvudsakligen har använts av en privatperson och vilken medelålder dessa tidigare ägare har haft. Detta är värdefull information för den som överväger att köpa ett fordon och vill ha en djupare förståelse för dess användningshistorik.

Okända Ägare
Ibland kan en ägare anges som "Okänd". Detta kan bero på olika orsaker, såsom att personen har flyttat utomlands, avlidit, eller har skyddad identitet. Om det rör sig om ett företag kan det bero på att företaget har avvecklats. 

Din Feedback är Viktig
Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla vår tjänst, och den nya "Ägare"-funktionen är ett steg i denna riktning. Vi välkomnar din feedback och ser fram emot att höra vad du tycker om det nya utseendet och den förbättrade informationen.

Testa den nya ägarhistoriken och få en ännu tydligare bild av fordonet du är intresserad av!
2 dagar sedan Av Ola Sevandersson