Jämför fordon sida vid sida

Nu kan du enkelt jämföra flera fordon sida vid sida och få en tydlig överblick över deras styrkor och svagheter.

Nu kan du enkelt jämföra ett stort antal fordon sida vid sida och få en tydlig överblick över deras styrkor och svagheter. Med smarta gröna och röda markeringar får du snabbt en känsla för vad som är bra och dåligt med varje bil, vilket gör valet enklare och mer informerat.

Enkel och detaljerad jämförelse

Funktionen för att jämföra fordon på Biluppgifter.se låter dig ange registreringsnummer för flera fordon som du vill ställa mot varandra, utan någon övre gräns. Informationen presenteras på ett tydligt och överskådligt sätt, där du kan se allt från modellår och mätarställning till tekniska specifikationer som hästkrafter, toppfart och bränsleförbrukning. Viktiga detaljer som växellåda, drivhjul, bränsletyp och ljudnivå visas också, så att du kan göra en noggrann jämförelse av bilarna.

En annan värdefull funktion är möjligheten att jämföra fordonens historik. Du får information om när bilarna registrerades i Sverige, hur många tidigare ägare de haft och när senaste besiktningen gjordes. Detta ger dig en komplett bild av fordonens användning och skick, vilket är avgörande när du funderar på att köpa en begagnad bil.

Färgmarkeringar visar vad som är bra och dåligt

För att göra jämförelsen ännu enklare har Biluppgifter.se infört gröna och röda markeringar på de olika specifikationerna. Gröna markeringar lyfter fram de delar av fordonet som är fördelaktiga, som exempelvis låg bränsleförbrukning, låga koldioxidutsläpp eller få tidigare ägare. Dessa markeringar gör det lätt att identifiera bilens styrkor.

Å andra sidan finns röda markeringar, som visar på områden där fordonet inte presterar lika bra, som högre utsläpp eller bränsleförbrukning. Dessa fungerar som en varning och hjälper dig att snabbt se potentiella nackdelar. Till exempel kan en bil med hög förbrukning eller många tidigare ägare få en röd markering, vilket gör att du genast kan överväga om detta är ett viktigt kriterium för dig.

Exempel på jämförelse

När du jämför flera bilar, till exempel en Ford Mustang Mach-E och två Mercedes-Benz-modeller, kan du direkt se skillnaderna i prestanda, bränsletyp och andra viktiga faktorer. Mustang Mach-E är en elbil med toppfart på 180 km/h och får en grön markering för sina utsläpp. En av Mercedes-modellerna, som går på diesel, har en lägre förbrukning men får en röd markering för högre koldioxidutsläpp.

Ett kraftfullt verktyg för bilköpare

Med denna jämförelsefunktion blir det enklare att fatta ett välgrundat beslut när du överväger ett bilköp. De visuella markeringarna ger dig omedelbar insikt i bilarnas styrkor och svagheter, medan den detaljerade informationen om specifikationer och historik gör att du inte missar några viktiga detaljer. Oavsett om du är ute efter en miljövänlig pendlarbil, en snabb sportbil eller en rymlig familjebil, kan du hitta rätt med hjälp av jämförelsefunktionen.


Klicka på knappen jämför på fodonsidan eller kika in på http://beta.biluppgifter.se/jamfor/

4 dagar sedan Av Ola Sevandersson