Välkommen till nya Biluppgifter!

Vi lanserar nu en beta av nya Biluppgifter och ser fram emot att få höra dina tankar. Upptäck alla nyheter och ta reda på varför vi har gjort en total förnyelse.

Det har nu gått 10 år sedan vi lanserade Biluppgifter.se, och mycket har hänt sedan dess men väldigt lite har synts på sajten. Med stolthet presenterar vi nu den helt nya versionen av Biluppgifter.se – ett resultat av hårt arbete och en brinnande passion från samma team som en gång skapade originalet.

Ett decennium av utveckling och förbättring

Under åren har vi noggrant lyssnat på våra användares feedback och följt utvecklingen inom bilbranschen. Den nya versionen av Biluppgifter.se är inte bara en modernisering av utseendet, utan också en samling av nya funktioner och ännu mer djupgående information.

Vad är nytt?

  • Annons- och kakfri

    Vi har valt att ta bort annonser och "spårnings"-kakor för att skapa en renare och mer användarvänlig upplevelse.

  • Förfinad och intuitiv design

    Uppdaterat gränssnitt med ett nytt "Mörkt läge" som gör det bekvämt att hitta information både på datorn och i mobilen.

  • Kartor, grafer och ikoner

    Visuella hjälpmedel som kartor och diagram ger en tydlig översikt av fordonens information.

  • Utökad fordonsinformation

    Ännu mer djupgående historik, detaljer och ägarinformation för en bättre överblick av fordon.

  • Bli medlem

    Skapa ett konto för att spara dina favoriter, göra noteringar och få tillgång till din egna ägandehistorik och framtida funktioner.


Vi behöver din hjälp!

Vi lanserar nu den nya versionen i beta och vill bjuda in dig att testa den. Ditt deltagande är avgörande för att vi ska kunna skapa en så bra slutprodukt som möjligt. Vi välkomnar alla synpunkter och idéer. Kontakta oss gärna på [email protected] om du har feedback.

Den nya versionen av Biluppgifter.se är resultatet av en lång process där vi lyssnat på våra användare och anpassat oss till dagens bilmarknad. Vi ser fram emot att höra dina åsikter om vår nya version!

2 dagar sedan Av Team Biluppgifter!